Relatietherapie Tilburg

Onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak is zeer succesvol bij het herstellen van de verbinding en/of het maken van een weloverwogen besluit. 4 tot 8 sessies zijn vaak al voldoende voor een blijvende verbetering van de relatie.

In juli 2021 starten we onze vestiging in Tilburg, waar relatietherapeut Marjorie relatietherapie en individuele therapie geeft. Marjorie: “Volgens mij gaat het leven altijd om de liefde. Toch kan je elkaar kwijtraken, vervreemden en op de automatische piloot naast elkaar leven. Als je niet meer weet hoe je verder moet kan relatietherapie inzicht geven”.

Relatietherapie Tilburg

Relatietherapie kan jullie helpen als er steeds vaker ruzies zijn en als jullie vastlopen in de pogingen om het op te lossen. Of als je toenemende afstand voelt en jullie intimiteit inmiddels weg is.

Met relatietherapie werken jullie aan het doorbreken van oude, repeterende patronen. Maar ook aan begrip, intimiteit en seksualiteit.

Marjorie werkte jarenlang binnen de ggz in gezinnen, met volwassenen (relatietherapie), kinderen en jongeren. Daarnaast is zij opgeleid tot trainer mindfulness.

Relatietherapie is evidence based

Het vertrekpunt is de systeemtherapie (evidence based). In de sessies kijken we niet alleen naar jullie twee, maar naar het hele systeem: het gezin van herkomst en de rol van belangrijke mensen in jullie leven, nu en vroeger.
Wie zijn jullie en wie zijn jullie geworden? En wat hebben jullie nodig? Er zijn verschillende manieren om relaties te verbeteren, dus er is altijd wel een aanknopingspunt om het herstel in te zetten. De liefdesrelatie tegen elke prijs behouden, dat is niet het doel. De therapeut helpt jullie om de relatie krachtiger te maken, samen of los van elkaar. Ook als jullie wegen scheiden, zodat het welzijn van eventuele kinderen voorop blijft staan.

Relatietherapie Tilburg: hoe werkt het?

Eerst maken jullie vrijblijvend kennis met onze relatietherapeut in Tilburg. Als jullie je prettig en veilig voelen, kunnen we snel tot de kern van het probleem komen. Na de kennismaking beginnen we de begeleiding met een intakegesprek. 4 tot 8 sessies zijn vaak al voldoende voor een blijvende stap vooruit. Stuur ons dus gerust een bericht om een keer kennis te maken.

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.