Graag onderzoek ik samen met jullie wat voor interactiepatronen er bij jullie ontstaan zijn en wat dit voor betekenis voor jullie heeft.

Tamara den Hil, relatietherapeut Tilburg

Praktijk de Liefde Tilburg

Tamara den Hil, relatietherapeut Tilburg

Ieder mens heeft in basis de behoefte om zich gezien, gehoord, begrepen en geliefd te voelen. In het begin van de relatie wordt haast als vanzelf voldaan aan deze behoefte, maar naarmate de tijd verstrijkt en/ of gebeurtenissen plaatsvinden kan het zo zijn dat dit onbewust en onbedoeld niet meer (voldoende) geboden en/ of ervaren wordt. Hierdoor kunnen partners ook pijn gaan ervaren en krijgen de interacties tussen hen soms een negatieve kleur. Graag onderzoek ik samen met jullie wat voor interactiepatronen er bij jullie ontstaan zijn en wat dit voor betekenis voor jullie heeft. Door dit van elkaar te leren begrijpen, wordt ook steeds duidelijker wat jullie kunnen doen om in elkaars emotionele behoeften te voorzien.

Achtergrond

Ik ben opgeleid tot kinder- en jeugdpsycholoog en toen ik begon te werken in de jeugd-GGZ wakkerde al snel de passie voor het werken aan (gezins)relaties aan. Met veel plezier heb ik me gespecialiseerd tot relatie- en gezinstherapeut. Naast de werkzaamheden als relatietherapeut bij Praktijk de Liefde behandel ik binnen de jeugd-GGZ gezinnen waar op vele niveaus uitdagingen spelen. Ik maak, naast gesprekstechnieken, soms ook gebruik van creatieve of ervaringsgerichte technieken om te oefenen met het veranderen van interacties.

Kennismaking inplannen met Tamara