Het
Transformatie
Relatie Weekend

Klaar om die vlam weer te doen oplaaien? Doorbreek de dagelijkse sleur en ga terug naar de dagen waarop samen lachen en genieten vanzelfsprekend was. Door wetenschappelijk onderbouwde methoden brengen we de verloren passie, intimiteit en verbinding terug. Duik samen dieper en zet vandaag nog de stap naar jullie beste momenten!

Speciale Valentijnsaanbieding! Nu verkrijgbaar voor slechts 995 euro!

Transformatie Weekend Valentijnsactie. NU van 1750,- voor 995,-!

Transformeer je relatie in één weekend!
Duik samen diep in ons exclusieve programma, gecreëerd door top-relatietherapeuten. Herontdek jullie vlam, intimiteit en vreugde.

Meld je nu aan en wapen jezelf met de essentiële tools om jullie liefde, passie en communicatie naar een hoger niveau te tillen!

Laat de passie en verbinding weer bloeien. Begin nu!

 • Tweedaags weekend: 16 & 17 maart 2024
 • Van 10:00 tot 16:00 uur
 • Door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Meer Liefde, passie & verbinding.
 • Toegang tot ons online spel ‘Het 100 Vragen Spel’
 • Locatie: Amsterdam-Noord
 • Investering:  Van 1750 euro, nu beschikbaar voor slechts 995 euro dankzij onze Valentijnsaanbieding!

De TRW van dit jaar: 16 & 17 maart, 7 & 8 september en 9 & 10 november 2024.

Meld je nu aan

Waarom deelnemen?

Het Transformatie Weekend gaat over het verdiepen van intimiteit, het verstevigen van jullie onderlinge communicatie en verbinding. Het gaat over het doorbreken van destructieve patronen en het vervangen van conflict door open en eerlijke dialoog. Dit weekend gaat ook over het herontdekken van jullie dynamiek, het opnieuw aanwakkeren van de passie en het herstellen van de vreugde en het plezier in jullie samenzijn.

Meld je nu aan

Wat is het Transformatie Relatie Weekend?

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie. Wij zijn ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten en geven persoonlijke begeleiding plus krijgen jullie waardevolle tools mee om de liefde, passie en communicatie in jullie relatie te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Transformatie Relatie Weekend voor stellen bieden we een combinatie van relatietherapie, persoonlijke begeleiding en interactieve oefeningen die allemaal gericht zijn op het verdiepen van jullie verbinding, het versterken van intimiteit en het omarmen van jullie kracht & kwetsbaarheid.

Het tweedaagse programma wordt geleidt door twee erkende NVRG systeem-en relatietherapeuten in een veilige omgeving. We hebben een scala aan wetenschappelijke gerichte methodes en oefeningen die ontwikkeld  en ontworpen zijn om jullie relatie te versterken en te verrijken. Van communicatie, emotionele intelligentie sessies tot mindfulness oefeningen en bekende theorieën uit de systeemtherapie en relatietherapie. Zoals Emotionally Focused Therapy (EFT), The Gottman Institute, Esther Perel en de Imago Therapy. Ons doel is om jullie de tools te geven die nodig zijn om de liefde en passie in jullie relatie, nieuw leven in te blazen en dit vast te houden.

Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

 1. Gedurende twee dagen worden jullie ondergedompeld in een ondersteunende omgeving waar ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten jullie begeleiden naar een diepere verbinding samen. Het weekend staat vol met waardevolle inzichten, emotionele groei en onvergetelijke ervaringen die jullie band zullen transformeren en verrijken.
 2. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en Imago Therapie, en vele andere grootheden in de relatietherapie. Ontdek essentiële tools om liefde, vreugde en communicatie binnen jullie relatie te versterken.
 3. Waardevolle investering: Voor slechts €1750 per stel krijgen jullie toegang tot het tweedaagse programma, inclusief persoonlijke begeleiding, lunches en toegang tot ons online programma ‘Lessen in Liefde’ en ‘Het 100 Vragen Spel’.

Wanneer vindt het weekend plaats?

Het aankomende weekend staat gepland voor 16 en 17 maart 2024.

Wat zijn de kosten?

Van 1750 euro, nu beschikbaar voor slechts 995 euro dankzij onze Valentijnsaanbieding! Wij bieden jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het volledige tweedaagse programma gegeven door erkende relatietherapeuten, persoonlijke begeleiding plus lunches, drankjes en snacks gedurende het weekend.

Jullie ontvangen als kers op de taart na afloop van het weekend gratis toegang tot ons online spel, het verdiepende ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tools zijn ontworpen om jullie te helpen de inzichten, vaardigheden en plezier die jullie tijdens het weekend hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.

Waar vindt dit weekend plaats?

Het Transformatie Relatie Weekend wordt gehouden in onze splinternieuwe locatie in Amsterdam Noord. Jullie zijn van harte welkom op het volgende adres: Papaverhof 22, 1032 LX Amsterdam Noord.

Wanneer jullie de boeking doen voor zaterdag 16 maart, dan geldt de boeking automatisch ook voor zondag 17 maart.

Meld je nu aan

Dit is het team van het Transformatie Weekend.

Wat andere stellen zeggen over het Transformatie Relatie Weekend

Het Transformatie Relatie Weekend heeft ons leven veranderd. We kwamen binnen met twijfels en een uitdovende vonk, maar we vertrokken met een hernieuwde liefde en een diepere verbinding dan we ooit hadden gedacht mogelijk te zijn. De workshops en begeleiding waren geweldig, maar wat ons echt bijbleef, was de veilige, liefdevolle sfeer. We kunnen dit weekend niet genoeg aanbevelen!

Laura & Marco

We waren aanvankelijk sceptisch over het idee van een relatie weekend, maar het Transformatie Relatie Weekend heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was een openbaring, een kans om echt diep in ons samenzijn te duiken, en het heeft ons geholpen om onze communicatie en begrip voor elkaar enorm te verbeteren. De 'Lessen in Liefde' en 'Het 100 Vragen Spel' zijn fantastische aanvullingen die we blijven gebruiken in ons dagelijks leven.

Thomas & Ana

Het Transformatie Relatie Weekend voor stellen was een van de beste investeringen die we ooit hebben gedaan voor onze relatie. We hebben zoveel geleerd over elkaar en over onszelf. We kwamen dichter bij elkaar dan ooit tevoren en we hebben gereedschappen gekregen om onze liefde levendig en sterk te houden. Het was echt een transformerende ervaring.

Sophie & Daniel

We waren aanvankelijk nerveus over het bijwonen van het Transformatie Relatie Weekend, maar de ervaring was ongelooflijk positief. De workshops waren verhelderend en de begeleiding was ondersteunend en respectvol. We hebben ons begrip en waardering voor elkaar op een heel nieuw niveau gebracht. We raden dit weekend ten zeerste aan aan elk stel dat hun relatie wil verrijken en versterken.

Emma & Liam

Dankzij het Transformatie Relatie Weekend hebben we onze relatie kunnen vernieuwen en herontdekken. Het weekend zat vol met ontroerende momenten, nieuwe inzichten en onvergetelijke ervaringen. We voelen ons nu meer verbonden en begripvol dan ooit tevoren. Plus, de 'Lessen in Liefde' en 'Het 100 Vragen Spel' zijn geweldige tools die we regelmatig gebruiken. We zijn zo dankbaar dat we deze kans hebben genomen.

Isabella & Lucas