Relatietherapie Amsterdam en andere vestigingen

Het Prive Transformatie Programma voor Koppels

Verlang je ernaar om jullie relatie om te vormen tot een intiem, liefdevol en diep verbonden verhaal, en dit exclusief voor jullie beiden? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons Prive Transformatie Programma voor Koppels, ontwikkeld om jullie relatie naar ongekende verbinding en groei te brengen

Transformeer jullie relatie in slechts twee dagen tijd! Ontdek opnieuw jullie relatie, verbondenheid, vreugde en intimiteit. Verdiep samen in ons exclusieve privé programma, samengesteld door top-relatietherapeuten.

Relatietherapie locatie Amsterdam

Meld je nu aan voor essentiële tools om jullie verbinding, communicatie, intimiteit en vreugde te versterken en te verdiepen.

 • Tweedaagse van 10:00 tot 16:00 uur
 • Een exclusief programma speciaal voor jullie.
 • Begeleiding door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Toegang tot het ‘Het 100 Vragen Spel’
 • Locatie: Amsterdam-Noord
 • Investering: 2450 euro

Waarom deelnemen?

Het tweedaagse Transformatie Programma is gericht op het versterken van jullie onderlinge communicatie en het creëren van een diepere verbinding, terwijl het ook meer intimiteit, passie en plezier in jullie relatie terugbrengt. Tijdens deze twee dagen staat ook het doorbreken van destructieve patronen en het transformeren van conflicten naar open en eerlijke dialogen centraal. Daarnaast biedt dit programma jullie de kans om jullie unieke dynamiek te herontdekken, nieuwe patronen te vormen en om in een nieuw verhaal met elkaar te komen.

Wat is het Privé Transformatie Programma

Het eendaagse programma wordt geleidt door een van onze erkende NVRG systeem-en relatietherapeuten in een veilige omgeving. We hebben een scala aan wetenschappelijke gerichte methodes en oefeningen die ontwikkeld en ontworpen zijn om jullie relatie te versterken en te verrijken. Van communicatie, emotionele intelligentie sessies tot mindfulness oefeningen en bekende theorieën uit de systeemtherapie en relatietherapie. Zoals Emotionally Focused Therapy (EFT), The Gottman Institute, Esther Perel en de Imago Therapy. Ons doel is om jullie de tools te geven die nodig zijn om de liefde en passie in jullie relatie, nieuw leven in te blazen en dit vast te houden.

Wat kun je verwachten?

Het tweedaagse Transformatie Programma is ontwikkeld om jullie relatie te versterken en verdiepen met een toename van verbinding, dialoog, wederzijds begrip en empathie, vreugde en intimiteit. Naast het bevorderen van jullie communicatie en het verdiepen van jullie band, biedt het programma de mogelijkheid om destructieve patronen te doorbreken en conflicten om te zetten in openhartige gesprekken. Gedurende deze twee dagen gaan jullie nieuwe patronen ontwikkelen en stappen jullie in een nieuw verhaal.

Bovendien maken we tijdens deze twee dagen gebruik van lichaamswerk door middel van sport en dans. Door middel van beweging kunnen jullie op een andere manier met elkaar communiceren en verbinding maken. Dit kan helpen om emoties los te maken, spanning te verminderen en nieuwe energie in jullie relatie te brengen. Samen sporten en dansen kan een krachtige manier zijn om jullie band te versterken en plezier te hebben.

Het Privé Transformatie Programma voor koppels biedt een exclusieve combinatie van therapie, persoonlijke begeleiding, emotionele en lichamelijke verbinding en interactieve oefeningen, allemaal gericht op het verdiepen van jullie band, het vergroten van intimiteit en het omarmen van jullie kracht en kwetsbaarheid.

 • Diepgaande Verbinding: Ondergedompeld in een ondersteunende omgeving, zullen jullie als koppel geheel prive begeleid worden door ervaren en erkende relatietherapeuten om in een diepere verbinding te komen.
 • Wetenschappelijk Onderbouwde Methoden: We putten uit bewezen methoden zoals Emotionally Focused Therapy (EFT), technieken van The Gottman Institute, inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie om jullie relatie te verbeteren, verstevigen en verrijken.
 • Interactieve Oefeningen: Ontdek nieuwe manieren van communicatie, bouw emotionele intelligentie op en omarm jullie kracht en kwetsbaarheid door middel van interactieve oefeningen en bekende theorieën uit de systeemtherapie en relatietherapie.


Programma Details:

 • Privé Ervaring: Exclusief voor jullie beiden, waarbij de volledige aandacht gericht is op het verdiepen van jullie relatie.
 • Persoonlijke Begeleiding: Geleid door erkende relatietherapeuten, met één-op-één begeleiding om jullie te helpen bij elke stap van dit proces.
 • Locatie: Onze nieuwe, intieme locatie in Amsterdam-Noord biedt de perfecte setting voor deze bijzondere ervaring.


Wat is Inbegrepen:

 • Volledige Duur: Tweedaagse gewijd aan diepgaande verkenning, verstevigen en verdieping, van 10:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur.
 • Hotel overnachting: een overnachting in een nabijgelegen hotel inbegrepen, op loopafstand van de praktijk.
 • Lunches en Snacks: Verzorgd tijdens het programma, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op jullie relatie.
 • Online Hulpmiddelen: Gratis toegang tot ons online programma ‘Het 100 Vragen Spel’ om de inzichten, plezier en vaardigheden die jullie tijdens het weekend opdoen, verder te ontwikkelen.

Wanneer vindt het plaats?

Het programma van twee dagen is beschikbaar voor online reservering en vindt plaats op een weekenddag, ofwel op zaterdag en zondag.

Waar vindt het plaats?

Het Privé Transformatie Programma wordt gehouden in onze splinternieuwe locatie in Amsterdam Noord. Jullie zijn van harte welkom op het volgende adres: Papaverhof 22, 1032 LX Amsterdam Noord.

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van 2450 euro per stel, bieden we jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het tweedaagse Privé Transformatie Programma gegeven door een van onze erkende relatietherapeuten, volledig gericht op jullie relatie, plus een hotelovernachting, lunches, drankjes en snacks gedurende het programma.

Jullie ontvangen na afloop van het programma toegang tot ons online programma het verdiepende ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tool is ontworpen om jullie een nog meer op weg te helpen om ook het plezier die jullie tijdens het programma hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.