Skip to main content
AfstandCommunicatieOnline cursus

Relatietips in gratis Learning: telefoon aan of uit?

By november 30, 2021juni 29th, 2023No Comments

Heb je onze Love Academy al ontdekt? Sinds kort vind je daar al onze Love Learnings. In de Learnings hebben we relatieonderwerpen voor je uitgediept met daarbij handige tips om je relatie te verbeteren. De tien thema’s zijn online te beluisteren en de eerste drie zijn helemaal gratis.

Zoals de relatietips in Love Learning 2: ‘Balanceren met tijd voor je telefoon en elkaar’. Online zijn speelt een enorme rol in ons leven. Hoe ga je daarmee om binnen de relatie, als de telefoon de hele dag je aandacht opeist? Soms zien we dat ruzies over WhatsApp hoog oplopen. In de gratis Love Learning 2 vertelt relatietherapeut Joey Steur over het belang van oprechte aandacht.

Zitten we op één lijn?

Eigenlijk is de belangrijkste vraag (en het belangrijkste hulpmiddel): kunnen we het er samen over hebben? Maken we er afspraken over en zitten we daarover op één lijn? Moet alles open zijn of hoeft dat niet? En dan de online communicatie met elkaar. Soms zorgen appjes of mails voor misverstanden binnen relaties, omdat je de toon van een bericht niet goed meekrijgt. Soms geeft dat spanning en dat komt niet altijd ter sprake.

Gratis relatietips

Beluister de gratis online Love Learning 2 over het balanceren met je online en offline tijd. Hoe kan je afspraken maken over digitale communicatie binnen de relatie en wat levert dat op? Hoe kom je daarin dichter bij elkaar, stem je goed af en geef je elkaar ook privacy in het online communiceren?

Heb je na het luisteren van de Learning nog vragen over dit onderwerp, schroom dan niet en neem contact op voor relatietips of hulp. Maak een afspraak om een keer kennis te maken. Onze therapeuten werken in diverse steden en zijn ook online bereikbaar.

Ontvang inspirerende brieven van Joey, verhelderende artikelen met inzichten over relaties en waardevolle tips & tricks.

Toegang tot tools, kennis & artikelen

Toegang tot tools, trainingen, kennis & artikelen

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

Meer weten? Onze werkwijze