Skip to main content
Online cursusPraktijk de LiefdeRelatietherapie

Online cursus relatietherapie: coming soon

By september 16, 2020februari 22nd, 2022No Comments

In de maanden waarin we door covid minder mensen konden ontvangen, zaten we zeker niet stil. Want hoe bereik je mensen als de stap naar fysieke therapie om welke reden dan ook lastig is? Een online cursus bleek het antwoord. Daarom hebben we de afgelopen tijd een mooie, complete cursus voor je gemaakt. Een online programma voor ieder stel te volgen, in het eigen tempo en op eigen wijze.

Truth and dare. Dat was het uitgangspunt. De lol weer terugbrengen, de humor. Serieus naar je relatie kijken, maar tegelijkertijd de luchtigheid toelaten. Met tien thema’s nemen we je mee in de onderwerpen die jullie relatie omvatten. Van erotiek en minder seks tot het ouderschap en de relatie behouden.

De relatie verbeteren met leuke opdrachten

Aan het eind van elk thema speel je samen ‘truth and dare’. Een set spannende vragen en opdrachten, die je met z’n tweeën uitvoert. Op een speelse manier maken jullie plek voor openheid.

Sommige opdrachten doe je samen en andere alleen. Met de ik-opdrachten kijk je naar je eigen aandeel in het onderwerp. Want zowel de ‘ik’ als de ‘wij’ zijn belangrijk in de relatie. Als je weet waarom je doet zoals je doet, weet je ook wat je nodig hebt in de relatie met je partner.

Aan het begin van elk thema beluister je een audio-clip over het onderwerp. Relatietherapeut Joey Steur geeft achtergrondinfo en legt uit hoe processen werken. Jullie krijgen zicht op de patronen en hoe ze zijn ontstaan. Vervolgens gebruik je deze kennis om de patronen te gaan doorbreken.

En na die tien thema’s hebben jullie nieuwe inzichten en is er ruimte voor verbinding. Thuis tot stand gebracht, in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Ben je nieuwsgierig geworden? Houd dan zeker onze site in de gaten. Daar lees je wanneer de cursus beschikbaar is!

Ontvang inspirerende brieven van Joey, verhelderende artikelen met inzichten over relaties en waardevolle tips & tricks.

Toegang tot tools, kennis & artikelen

Toegang tot tools, trainingen, kennis & artikelen

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

Meer weten? Onze werkwijze